Winkelen Tenerife

Er is een breed scala aan winkels in het toeristische zuiden van Tenerife en vakantiegangers kunnen hun hart ophalen aan belastingvrije artikelen in de talrijke electronica winkels en kledingwinkels.

U dient zich er wel van bewust te zijn dat de verkopers zich behoorlijk agressief kunnen gedragen. Onderhandel over de prijs en bedenk goed dat de winkel ernaast waarschijnlijk dezelfde dingen verkoopt. Bedenk u ook dat echte merkartikelen niet goedkoop aangeboden worden. Iets goedkoper dan de u bekende prijzen in België en Nederland is natuurlijk mogelijk, vanwege het belastingvoordeel, maar aan “echte koopjes” zit vaak een luchtje.

Supermarkten op Tenerife

De supermarkten bieden de meeste bekende merken, er wordt veel geïmporteerd om de toeristen tegemoet te komen. De supermarkten, en vooral de buurtsuper op de hoek, zijn in de toeristische gebieden vaak duurder dan de grotere supermarkten waar de lokale bevolking zijn inkopen doet. Deze liggen doorgaans buiten de toeristische centra.

Markten

Vindt u het leuk om over de markten te slenteren, er zijn er genoeg. Kijk hiervoor op de speciale pagina voor markten op Tenerife.

Design spulletjes

Zoekt u meer designer kleding en andere mooie artikelen dan rest u niets dan een trip naar de hoofdstad, Santa Cruz (een uur met de bus), dit is zeker de moeite waard.


Plaza del Duque – Costa Adeje

Plaza del Duque
38660 Costa Adeje
Tel. 922719888

Meer info: www.plazadelduque.com


El Mirador – Costa Adeje

Avda. Bruselas s/n (Playa del Duque)
38660 Costa Adeje
Tel. 922715668

Meer info: www.el-mirador.es


Overige winkelcentra

 • Centro Comercial Safari
  Avenida de las Américas, s/n , Playa de las Américas
 • Centro Comercial San Eugenio
  Playa de las Americas
 • Ctro. Com. Fañabé I en II
  C/ Londres, Costa Adeje
 • Centro Comercial Gran Sur
  Urbanización Fañabé. C/Lisboa s/n, Costa Adeje
 • Agromercado Adeje
  Calle Archajara, Las Torres, Adeje
 • Mercadillo Costa Adeje
  Avenida de Bruselas, s/n. tegenover CC. El Duque, Costa Adeje
 • Mercadillo Los Cristianos
  Naast Gran Hotel Arona, Los Cristianos