Restaurants Tenerife

Restaurants zijn er voor alle smaken en budgetten. Restaurants met uitstekend geprijsde menu’s, traditioneel Canarische restaurants, internationale restaurants, zoals Chinees, Indiaas, Mexicaans, Italiaans, etc.

Uiteraard zijn er ook genoeg tentjes voor een hamburger met frites. Lokale specialiteiten die worden geserveerd in de Canarische restaurants bevatten papas arrugadas, queso frito (gefrituurde en gepaneerde geitenkaas), chorizo en tortilla. Geniet bij uw maaltijd van een van de lokale wijnen, geproduceerd uit druiven geteeld op het eiland. Goede wijnmerken zijn bijvoorbeeld La Isleta, La Palmera, Viña Norte, Eras de Gran Marques en Gran Theyda. Er zijn echter ook witte wijnen op Tenerife. Cueva del Rey is een aanrader.

Hoe vindt u het juiste restaurant?

Het zoeken naar een goed restaurant is persoonlijk. Welk gerecht heeft uw voorkeur. Is het vlees, vis of geen van beide. U zult begrijpen dat het niet gemakkelijk is. Echter, de navolgende website heeft een database van meer dan vijfhonderd restaurants op Tenerife. U kunt selecteren op “nationaliteit” van de keuken en op de plaats waar u wilt eten. Het moet wel heel raar lopen wanneer u geen keuze kunt maken. www.tenerifedining.com