Uitgaan Tenerife discotheken

Als de schemer invalt komt Playa de las Americas pas echt tot leven, met een grote hoeveelheid aan bars, nachtclubs en disco’s zullen zij u verleiden…

Er zijn talloze podia met live-amusement en cabaret, of kies uit een van de sportbars en geniet van de sportevenementen op de grote beeldschermen televisie. Playa de las Americas is echt een stad waar u zich niet kunt vervelen, u kunt alle nachten genieten in deze zonovergoten badplaats.

Bars, discotheken en clubs op Tenerife

Het levendige nachtleven van Tenerife vindt plaats in voornamelijk de twee belangrijkste vakantiegebieden Playa de las Americas en Puerto de la Cruz. Hieronder vindt u selectie van de meest bekende uitgaanscentra.

Veronicas

Je kijkt je ogen uit in dit gigantische funcomplex in Playa de las Americas. Magische shows, Spaanse dansen, middeleeuwse spektakels, live bands, rock, jazz of dancemuziek. Begint vanaf 22.00 uur. The Jokers of Sound en de Sound of Cream zijn er de beste clubs.
Adres: Veronicas Centre, Playa de las Americas.

Discoteca Victoria

De bekendste discotheek in Puerto de la Cruz. Al jaren heel populair onder het lokale volk en de toeristen. Zeker leuk als je houdt van een jaren ’70 sfeer. Het is er rustiger dan de naburige Victorias pianobar. De club heeft een zwart decor en er draaien heel goede dj’s.
Adres: Avda. de Colón, bij het Hotel Tenerife Playa, Puerto de la Cruz.

Color Café

Meer een jazzfan? Dan is deze bar met live muziek de plek voor u. Het is een van de beste bars op het eiland om naar goede jazz te luisteren. Open van 20.00 tot 2.00u.
Adres: Plaza Charco, Puerto de la Cruz.

Azucar

Azucar Salsa (leren) dansen? Gratis salsalessen elke vrijdagavond. De mojito staan al klaar voor je in dit huis in koloniale stijl.
Adres: Calle Iriarte 1, Puerto de la Cruz.

Starco Centre

De grootste club van Playa de las Americas is Tramps. Hier worden alle soorten muziek van house tot oude hitmuziek gespeeld. Altijd vol tegen 1 uur en zonder uitzondering feestend tot in de vroege uurtjes.
Adres: Starco Centre, Playa de las Americas

Meer info voor bars, restaurants, disco’s en pubs: www.canarybynight.com